MULTI-ERP-INTEGRATIE

Garantie voor een beveiligd en geünificeerd, mondiaal procesmanagement

MEER INFORMATIE

ERP-CONNECTIVITEITSPAKKET

PLUG AND PLAY. DAT IS DE ESKER-PRÉ.

Met tot op heden meer dan 70 unieke ERP- of zelfontwikkelde oplossingsintegraties levert het geïntegreerde cloud-platform van Esker meerdere services- en businesspakketten voor het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen en het orkestreren van maatregelen, verspreid over afdelingen.

  • De automatiseringsoplossing van Esker voor crediteuren integreert naadloos met Oracle® JD Edwards™ EnterpriseOne ERP-oplossingen, waardoor bedrijven kunnen profiteren van papierloze factuurverwerking.
  • De automatiseringsoplossingen van Esker voor crediteuren- en orderverwerking integreren naadloos met de Oracle® E-Business Suite en ERP-oplossingen, zodat bedrijven kunnen profiteren van de papierloze verwerking van facturen en bestellingen.
  • Esker's P2P-oplossing is volledig compatibel met SAP S/4HANA. Door alle stappen in de P2P-cyclus te automatiseren, kunnen gebruikers efficiënt informatie uitwisselen en oponthoud tijdens het proces uitbannen.
  • Dankzij de SAP-gecertificeerde technologie zijn alle oplossingen van Esker volledig geïntegreerd in SAP en werken ze moeiteloos met uw SAP-systeem. Bovendien zijn ze compatibel met upgrades.
  • De automatiseringsoplossingen van Esker voor documentverwerking completeren een grote reeks ERP-applicaties zonder dat er aanvullende hardware nodig is.
“De integratie van de oplossing van Esker met onze ERP was essentieel. Wij waren in staat om in Esker de controlemiddelen bedieningselementen te reproduceren die wij reeds hadden ingesteld — aangezien beide systemen dezelfde taal spraken, was het risico op fouten nul.”​
Director of Accounting │ Culligan France
Lees het volledige verhaal >

WAAROM ZOU U VOOR ESKER KIEZEN?

De workflow-functies van Esker werken onafhankelijk van uw ERP-applicatie. Dit geeft bedrijven de flexibiliteit om een verbinding tot stand te brengen, wanneer, hoe en met ongeacht welk systeem ze dat willen. Gebruikers van Esker mogen verwachten dat ze:

 

De klantervaring verbeteren
Het geünificeerde cloud-platform van Esker betekent dat alle gebruikers dezelfde ervaring hebben, of ze nu één ERP of verschillende systemen gebruiken.
De zichtbaarheid vergroten
Krijg meteen zichtbaarheid in de status van processen, vermindering van de afhankelijkheid van krap in hun tijd zittende bedrijfsafdelingen en IT-bedrijfsmiddelen.
Onnodige risico's vermijden
Verbeter de verwerkingsnauwkeurigheid en voorkom kostbare formatteringsfouten die vaak voorkomen bij processen met handmatige gegevensimport.
Efficiency vergroten
Beheer direct met Esker in minder tijd miljoenen transacties, dankzij geautomatiseerde gegevensimport, afstemming en afhandeling van uitzonderingen.
IT-bedrijfsmiddelen vrijmaken
Systeem-“connectors” en ERP-partnerships maken het implementeren en integreren in verschillende ERP’s gemakkelijker en bieden IT de gelegenheid om zich te richten op kritische projecten.
Toekomstbestendig worden
Met de mondiale flexibiliteit van Esker voor ERP’s kunnen bedrijven zich voorbereiden op hun toekomst zonder technologische beperkingen van hun verouderde systemen.

 

 

VERTROUWD VOOR ERP-INTEGRATIE

Hieronder staat slechts een kleine selectie van de bedrijven die Esker het vertrouwen hebben geschonken om processen te automatiseren in de cash-conversiecyclus met hun ERP-systeem.

VRAGEN STAAT VRIJ

Vragen? Opmerkingen? Alles is welkom. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

  • Coming Soon
Top