ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE

Combineert het Menselijk Leerproces & Machine Learning voor de Ultieme Gebruikerservaring

Vraag een demo aan

FOCUS OP HET BELANGRIJKE - AI DOET DE REST

Een hecht partnership tussen mens en Artificiële Intelligentie (AI) is de sleutel tot het optimaliseren van team en individuele productiviteit bij het opzetten van een wendbaar en toekomstbestendig bedrijf. Eskers AI gedreven oplossingen zijn ontwikkeld voor verschillende use cases en bewerkstelligen:

  • Minder herhalingAI verbetert de snelheid en nauwkeurigheid binnen documentverwerking door overbodige taken te verwijderen, terwijl personeel wordt vrijgemaakt om klanten en leveranciers te bedienen.
  • Grotere FlexibiliteitDe combinatie van mensen en AI-technologie is de perfecte basis om de onboarding van werknemers te versnellen en bedrijfsgroei te ondersteunen.
  • Hogere IntelligentieDankzij AI-gedreven analytische gegevens afwijkingen kunnen identificeren en zelfs de uitkomst kunnen voorspellen kunnen gebruikers de best mogelijke bedrijfsbeslissingen nemen.

ESKERS AI TECHNOLOGIE

PERFECTIonering van de mens / AI koppeling

Gebaseerd op een set technologiën die ontworpen zijn om de menselijke intelligentie na te bootsten, combineert Eskers AI Technologie Machine learning en Deep learning om gestructureerde en ongestructureerde data te analyseren van de meest complexe processen.

Eskers expertise omvat:

  • Data herkenning
  • Document classificering
  • Prescriptive & Predictive Analytics

Deep learning

First-time data herkenning met Esker Synergy

Esker heeft een neuraal netwerk getraind door gebruik te maken van gelabelde gegevens die zijn verzameld uit de miljoenen documenten die meer dan een decennium op het platform zijn verwerkt. Door deep learning technieken toe te passen die doorgaans worden gebruikt bij gezichtsherkenning of natuurlijke taalverwerking op zakelijke documenten, is het 'brein' dat in de oplossing is ingebed een expert in het extraheren van gegevens uit klantorders en leveranciersfacturen. Met de Synergy-technologie van Esker kunnen klanten vanaf dag één profiteren van hoge herkenningspercentages.

 

In de oplossingen van Esker verfijnt machine learning wat deep learning op het eerste niveau bereikt - waardoor de herkenningspercentages uniek zijn voor elke klant. Aangezien u de expert bent, leert de Esker AI Engine automatisch hoe u bestellingen beheert, facturen verwerkt en allerlei uitzonderingen afhandelt, terwijl het zijn begrip van gegevens in de loop van de tijd blijft verbeteren om nog nauwkeuriger en efficiënter te worden.

 

Machine learning

BEKIJKT. LEERT. CORRIGEERT.

Machine learning is een AI technologie dat Algoritmes gebruikt om een computer zaken aan te leren wat bij mensen vanzelfsprekend is.
Gezien u de expert bent, “leert” Eskers AI technologie hoe orders te verwerken, facturen te boeken en allerlei uitzonderingen te behandelen, en blijft deze ook continu bijleren om data op een nog accurateren en efficientere manier te verwerken.

Het AI voordeel

Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met Human & Machine Intelligence

DE HERSENEN VAN ONZE OPLOSSINGEN

Om voordeel te halen uit de Esker AI Technologie is er geen bijkomende implementatie of IT complexiteit nodig — De technologie zit in ons cloud platform ingebakken en is klaar voor gebruik bij onze P2P en O2C oplossingen.

Procure-to-pay

Van de goederenontvangst tot het inboeken van facturen, Eskers P2P oplossing laat bedrijven toe om elke stap in het P2P proces te automatiseren en heeft een positieve impact op de manier waarop er aangekocht, geboekt en betaald wordt.

The AI brains behind our automated solution

Order-to-cash

Eskers O2C oplossing pakt de manuele taken binnen het O2C proces aan die de verwerkingssnelheid afremmen, transparantie verhinderen en klantentevredenheid verminderen bij orderverwerking en verkoopfacturatie processen.

 

Contacteer ons

Vragen? Opmerkingen? Wat het ook is, u kunt ons makkelijk bereiken.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

  • Coming Soon
Top