AUTOMATISERING VAN ROBOTPROCESSEN

Met intelligente software valt u niet langer in herhaling

MEER INFORMATIE

BUSINESSVOORDELEN VAN RPA

 

Automatisering van robotprocessen (Robotic Process Automation, RPA) verwijst naar software die gemakkelijk kan worden geprogrammeerd om routinematige, herhalende werkzaamheden van de mens snel, nauwkeurig en zonder moeite uit te voeren. Vertrouwend op gestructureerde gegevens automatiseert RPA workflows of administratieve processen door menselijke tussenkomst te emuleren binnen een grafische gebruikersinterface (GUI) — waardoor bedrijven:

 • De totale kosten en procesredundanties verminderen
 • De businessbeveiliging en schaalbaarheid faciliteren
 • De snelheid en kwaliteit in datamanagement verbeteren
 • Personeelstijd vrijspelen voor het uitvoeren van meer strategische activiteiten met toegevoegde waarde
 • De replicatie van taken en processen vergemakkelijken voor talloze locaties en businessunits
 • Medewerkers in staat stellen productiever en tevredener in hun werk te worden

RPA VOORBIJSTREVEN MET DE AI ENGINE VAN ESKER

Hoewel beide te maken hebben met automatisering zijn RPA en AI niet hetzelfde. RPA “leert” zelf niet en werkt alleen met gestructureerde gegevens, terwijl de AI-technologieën die in Esker’s AI Engine zijn ingebouwd, zichzelf automatisch aanpassen op basis van het gedrag van de gebruiker.

Gecombineerd met RPA tillen machine learning en deep learning automatisering naar een volledig nieuw niveau!

MEER INFORMATIE

“Elk bedrijf dat werkt met op papier gebaseerde en handmatige processen, raad ik met klem aan om een systeem zoals Esker te implementeren. Het biedt gigantische verbeteringen, stimuleert efficiency in de onderneming en maakt het gewoon veel gemakkelijker om zaken te doen.”​
Worldwide AP Process Owner │ Maxim Integrated

DE BREINEN ACHTER ONZE OPLOSSINGEN

Kom meer te weten over de voordelen van de RPA- en AI-aangedreven oplossingen van Esker en hoe leidende organisaties de technologie gebruiken om de tevredenheid van de klant, de leverancier en de medewerker te vergroten.

Order-to-cash

Esker’s O2C-oplossing richt zich op de handmatige taken binnen de O2C-cyclus. Deze hinderen namelijk de verwerkingssnelheid, transparantie en klanttevredenheid in processen zoals ordermanagement en debiteuren.

Purchase-to-pay

Van het ontvangen van goederen tot het boeken van een aankoopfactuur de P2P-oplossing van Esker stelt bedrijven in staat iedere fase van de P2P-cyclus te automatiseren en de manier waarop wordt ingekocht, geboekt en betaald een positieve wending te geven.

 

Overcoming Portal Fatigue

Discover an introduction to Robotic Process Automation

VOORDELEN VAN RPA MET PORTALEN

​Het posten van facturen, ontvangen van orders en verwante gegevens in of van een portaal is vaak een moeizaam en kostbaar proces. Gelukkig kunnen bots, via de RPA-functionaliteit van Esker, gegevensuitwisseling tussen het interne ERP-systeem en de externe portals automatiseren. Bedrijven die de RPA-tools van Esker in hun portalomgeving gebruiken, mogen verwachten dat ze:

 

 • Tijdrovende navigatie naar en vanuit portalen elimineren
 • Handmatige gegevensinvoer kunnen afschaffen, de nauwkeurigheid kunnen verbeteren en de productiviteit van medewerkers kunnen verhogen

 

 • Portaalmoeheid kunnen vermijden dankzij bots, die, eens geprogrammeerd, automatisch de inhoud van bestellingen en facturen zullen uploaden of ophalen
 • Het moraal onder het personeel extra stimuleren en ze proactievere taken geven

MEER INFORMATIE

Vragen? Opmerkingen? Alles is welkom. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon
Top