CONSULTANCY

Oplossingendelivery gebouwd voor de klantervaring

DESKUNDIG ADVIES BIJ IEDERE STAP  

Eskers teams werken nauw samen met onze klanten, vanaf de eerste planning tot een succesvolle implementatie van de oplossing. Onze benadering van oplossingendelivery biedt een duidelijk concurrentievoordeel: klanten hebben de kans om ondertussen van gedachten te veranderen, zodat de geleverde oplossing voldoet aan uw specifieke behoeften en vereisten.

ONZE AGILE-BENADERING

EEN INNOVATIEVE PROJECTMETHODOLOGIE

Esker Professional Services heeft Agile-praktijken ingebed in onze eigen methodologie als een manier om projectvertragingen te minimaliseren en klanten zo snel mogelijk op de gewenste bestemming te krijgen, namelijk live gaan. De voordelen die belanghebbenden en eindgebruikers van Esker het meest melden dankzij onze Agile benadering van oplossingendelivery zijn:

  • ze ervaren sneller en eerder in het proces de voordelen van de oplossing;
  • ze nemen besluiten en veranderingen met context en in samenwerking;
  • de risico's en totale kosten van de projectimplementatie worden verminderd;
  • ze investeren resources in de meest waardevolle functies van de oplossing.
“Ik kan niet genoeg vertellen over Eskers Professional Serviceteam, we bereikten ROI in slechts drie maanden! Ze leken te weten waar de valkuilen zaten voordat we er nog maar aan toe kwamen.”​
Director of Computer Operations, Bag Makers, Inc.
Lees het volledige verhaal >

WIJ ZIJN WAAR U BENT

Eskers internationale Professional Serviceteams zijn bijzonder goed uitgerust om uw mondiale en lokale teams te ondersteunen. En we spreken uw taal! Dankzij toegewijde consultants in alle landen waar wij een locatie hebben, kunt u erop vertrouwen dat overal ter wereld er aan uw unieke vereisten wordt voldaan.

NOG GEEN KLANT?

Sluit u aan bij duizenden bedrijven over de hele wereld die gebruik
maken van Esker om hun bedrijfsprocessen te automatiseren.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

  • Coming Soon
Top