Over ons

Meer dan gewoon een Cloud Platform

Onze oplossingen

Onze missie

Een betere operationele experience bieden

In een steeds uitdagendere wereld kent het succes van uw bedrijf vele facetten. Naast kostenbesparing draait het ook om het opbouwen van relaties en het creëren van waarde op lange termijn. Intelligente technologieën vormen de kern van het wereldwijde cloud-platform van Esker, zodat onze klanten hun omvangrijkere businessdoelen kunnen bereiken.

Medewerkers en backoffice doelgericht slagvaardig maken

Klanten de best mogelijke ervaring bieden

Leveranciers duurzaam behandelen en relaties versterken

Waarde creëren; zelfs in economisch moeilijke tijden

Business ontwikkelen en nieuwe kansen benutten

Bijdragen aan de lokale economische ontwikkeling

 

“De maturiteit van het bedrijf en de technologie waren doorslaggevend in onze beslissing om met Esker in zee te gaan. Hun oplossing was veel beter en voldeed meer aan onze behoeften dan die van een andere leverancier.”​

Pieter Vandecaveye, Project Manager, Paulig

Lees de klantreferentie

 

 

Onze referenties

Wat maakt Esker bijzonder?

In 1985 begon Esker met een eenvoudige visie — bedrijven helpen om hun documenten elektronisch te verwerken. Esker heeft zich echter verder ontwikkeld en helpt tegenwoordig bedrijven bij het trotseren van de meest complexe zakelijke uitdagingen door een mix van innovatie, technologische ervaring en wereldwijd samenwerking toe te passen.


 • Een cloud-platform
  dat alles omvat

  Als enige cloud-speler die zowel S2P- als O2C-automatisering kan realiseren, biedt Esker gebruikers één oplossing en ervaring.


 • We opereren wereldwijd
  met lokale teams en expertise

  Met wereldwijde hoofdzetel in Lyon, Frankrijk, het Amerikaanse hoofdkantoor in Madison, Wisconsin, en locaties in 14 landen bekleedt Esker een unieke, globale positie.


 • Decennialange ervaring
  op het terrein

  Esker investeerde meer dan 39 jaar expertise, productontwikkeling en voortdurende innovatie in onze oplossingen en heeft ruim 20 jaar ervaring in de cloud.


 • Bewezen resultaten
  en tevreden klanten

  We zijn trots op onze resultaten en erkenning, en bedienen meer dan 1700 klanten wereldwijd - waarvan de helft de oplossingen van Esker al 10 jaar of langer gebruikt.


 • Sterke financiële
  prestaties

  Esker is genoteerd op de Parijse beurs Euronext en realiseerde in 2023 een omzet van 178,6 miljoen euro, dankzij het voortdurende succes van onze oplossingen.


 • Stabiliteit en veiligheid,
  onze kernwaarden

  Esker is niet alleen ISO 27001-, SSAE 18- en ISAE 3402-gecertificeerd, maar onze uitgebreide klantendatabase en doorlopende groei betekent dat we er ook in de toekomst voor u zullen zijn.

“In de afgelopen 39 jaar, en langer, heeft Esker zich ontwikkeld van een jong, startend bedrijf tot één van de leidende leveranciers van automatiseringsoplossingen voor documentverwerking, met meer dan 1000 medewerkers in 15 filialen wereldwijd. In de wereld van de digitale technologie, waar zoveel bedrijven verschijnen en weer verdwijnen, is het feit dat het bedrijf gedurende drie decennia is blijven groeien en floreren een opmerkelijke mijlpaal.”

Jean-Michel Bérard, Esker Oprichter en Chief Executive Officer

Leer de leiders van Esker kennen

 

 

 

 

 

 

Ons verhaal

De grootste wapenfeiten van Esker

Onze locaties

Van waaruit opereert Esker wereldwijd?

U vindt Esker waar bedrijfsprocessen moeten worden geautomatiseerd.

 

 

 

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon
Top