Environmental, Social & Governance

Onze toewijding voor een positieve impact

Lees meer

Onze visie

Onze klanten, medewerkers en partners delen onze overtuiging: de economische ontwikkeling van een bedrijf moet een gunstige invloed hebben op het volledige ecosysteem, de maatschappij en het milieu. Dat noemen wij Positive-sum Growth.

 • Onze planeet beschermen

  door onze voetafdruk ten aanzien van het milieu te beperken.

 • Ethisch en verantwoordelijk ondernemen

  van ons bestuur en onze visie tot en met onze leveranciers.

 • Ons personeelsbestand ontwikkelen

  door een samenwerkingscultuur en managementbenadering die inclusiviteit en diversiteit ondersteunt.

 • Klantenvertrouwen en klanttevredenheid opbouwen

  door innovatieve oplossingen, op een beveiligd en betrouwbaar platform.

"Onze innovatieve en verantwoordelijke oplossingen hebben een positieve impact op de maatschappij en de mensen die er deel van uitmaken, en stellen onze klanten in staat om hun eigen ESG-prestaties te verbeteren."

Jean-Michel Bérard, Esker Oprichter en Chief Executive Officer

Esker Impactrapport 2023

Onze ESG-principes, maatregelen en resultaten en hun impact op ons ecosysteem.

Download report

Werken aan een duurzaam bedrijfsecosysteem

Onze milieu-impact reduceren

Esker wil zijn milieu-impact in grote mate verminderen en berekent daarom proactief zijn koolstofvoetafdruk. Sinds 2019 en 2020 zijn ons postproductiecentrum respectievelijk ons hoofdkantoor in Lyon volgens ISO14001:2015 gecertificeerd. Esker streeft ook naar een “Groene IT”, door ontwikkelingsteams voor te lichten over optimalisatieprocessen en leveranciers van datacentra te kiezen die zich in grote mate inzetten voor milieubescherming, zoals Microsoft Azure.

Meer informatie

Ethische en verantwoordelijke governance promoten

Behalve de naleving van de wet- en regelgeving neemt Esker financiële en niet-financiële best practices op in zijn governance, met name door een interne Gedragscode. Esker is ook lid van de Middlenext governance-code en zijn raad van toezicht is 100% onafhankelijk, volledig betrokken en respecteert gendergelijkheid.

Meer informatie

Wij geven onze medewerkers het heft in handen

Esker zet zich in voor een zorgzame en toegewijde bedrijfscultuur die diversiteit en inclusie ondersteunt — vanaf het eerste moment dat nieuwe medewerkers het bedrijf betreden, en vervolgens gedurende hun volledige carrière bij Esker. De kern van onze missie is welzijn op het werk. Dat blijkt ook uit het lage medewerkersverloop (9%) en het hoge aanbevelingspercentage (88%).

Meer informatie

Klantgerichtheid

Onze business draait om onze klanten. Zij vertrouwen ons om hen te begeleiden op hun weg naar succes. Dat doen wij door een cloud-platform aan te bieden dat dag en nacht beschikbaar is en voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Daarnaast hebben we speciale teams voor de klantervaring, die ervoor zorgen dat onze klanten het beste uit onze oplossingen kunnen halen.

Meer informatie

ESG-beoordelingen

EcoVadis Rating 2023
81/100

Algemene score 2023
75/100

 

3e plaats in de Effect ESG-index
Frankrijk 2021

Lid van het global compact van de verenigde naties

Wij geloven dat bedrijven een essentiële rol spelen bij het bouwen van stabielere, inclusievere en duurzamere maatschappijen. Esker promoot de 10 principes van mensenrechten, internationale arbeidsstandaarden, het milieu en de strijd tegen corruptie van het Global Compact.

Meer informatie

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon
Top