Source-to-Pay automatiseringssoftware

Transformeer de manier waarop u inkoopt, koopt, boekt en betaalt.

Neem contact met ons op

 

Geïntegreerde
Source-to-Pay-suite

De Source-to-Pay-softwaresuite van Esker helpt inkoop- en financiële managers hun doelen te bereiken door inkoopprocessen te stroomlijnen, naleving van het beleid af te dwingen en leveranciersrelaties te verbeteren met meer inzicht in het hele inkoopproces. Door finance en inkoop op elkaar af te stemmen, kunnen financiële- en inkoopmanagers de samenwerking in hun processen verbeteren en betere financiële resultaten mogelijk maken.


 • Sourcing

  Identificeer de meest geschikte leveranciers voor uw strategische aankopen via RFP's of e-veilingen voor gegarandeerd de beste prijs voor goederen en diensten.


 • Leveranciersbeheer

  Centraliseer leveranciersinformatie en bewaak eenvoudig risico's, terwijl u de onboarding van leveranciers en het bijhouden van gegevens vereenvoudigt.


 • Contractbeheer

  Automatiseer het beheer van bestaande en nieuwe contracten op een enkele plaats. Verbeterde zichtbaarheid en compliance zullen besparingen stimuleren.


 • Inkoop

  Transformeer kopen in een consumentvriendelijke, Amazon-achtige ervaring en zorg voor naleving van het inkoopbeleid in je hele bedrijf.


 • Crediteurenadministratie

  Zorg ervoor dat de regelgeving voor e-facturering wordt nageleefd en verminder factureringskosten en vertragingen in het verwerken van facturen om zo uw cashflow efficiënt te beheren.


 • Uitgaven

  Maak uren vrij voor uw financiële team door taken met een lage waarde te automatiseren en vergoedingen te versnellen.


 • Betaling en financiering van de supply chain

  Automatiseer de workflow voor het goedkeuren van betalingen, zorg voor kortingen en ondersteun leveranciers die geld nodig hebben.

Voordelen die uw team ondersteunen & uw bedrijf versterken

 • Verbeter de procesefficiëntie

  Automatiseer handmatige taken, elimineer fouten en versnel inkoopactiviteiten door de tijd en moeite die nodig zijn om inkoop- en betalingsprocessen te beheren, te verminderen.

 • Bespaar kosten

  door beter leveranciersbeheer, verbeterde inzichten in uitgaven om zo betere prijzen te bedingen en geoptimaliseerde inkoopprocessen of betalingsvoorwaarden.

 • Verbeter leveranciersbeheer

  Centraliseer leverancierscontracten en -gegevens en faciliteer onboarding. Verbeter de prestaties van leveranciers, onderhandel over betere prijzen en voorwaarden en beheer de naleving van ESG-normen (milieu, sociaal en bestuur) om de duurzaamheid van de supply chain te verbeteren.

 • Krijg realtime inzicht

  Real-time inzicht in inkoopuitgaven om weloverwogen beslissingen te nemen over inkoopactiviteiten, waaronder uitgaven per categorie, prestaties van leveranciers en naleving van contracten

   

Wat de experts zeggen

De Source-to-Pay-suite van Esker is in de loop der jaren erkend door meerdere toonaangevende analistenbureaus. Meest recent zijn dit:

Esker voor het derde jaar op rij opgenomen in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Procure-to-Pay Suites

Esker voor de derde achtereenvolgende keer erkend als marktleider in de 2023 ePayables Technology Advisor van Ardent Partners

Esker staat vermeld in het Forrester Now Tech: Supplier Value Management Suites, Q2 2022 rapport

 

Waarom S2P automatiseren met Esker?

De Source-to-Pay-softwaresuite van Esker biedt een complete, alles-in-één oplossing om de belangrijkste uitdagingen te overwinnen waarmee de leiders op het gebied van inkoop en financiën vandaag de dag worden geconfronteerd. Esker biedt een aantal concurrentievoordelen, waaronder:


 • Naadloze integratie

  De suite van Esker is ontworpen om compatibiliteit gedurende de hele S2P-cyclus te garanderen, stroomlijnt processen, verhoogt de efficiëntie en biedt één gecentraliseerde gegevensbron voor alle oplossingen.


 • Groter uitbreidingsvermogen

  Dankzij het vermogen van de oplossing om in de loop der tijd met verschillende oplossingen, processen en regio’s uit te breiden, hoeven gebruikers niet alle beslissingen voor toekomstige scenario’s al op het moment van aankoop te nemen.


 • Verbeterde ervaring

  Esker levert een consistente UX voor alle oplossingen, waardoor de behoefte aan training wordt verminderd en de acceptatiegraad wordt verhoogd, terwijl het behoud van gebruikers wordt versterkt, fouten worden verminderd en de bruikbaarheid wordt verbeterd.


 • Lagere TCO

  (Total Cost of Ownership) Een gecentraliseerde suite is kosteneffectiever, omdat het de noodzaak van meerdere leveranciers en bijbehorende integratiekosten elimineert en de productiviteit verhoogt (d.w.z. niet heen en weer schakelen tussen programma's).

Finance & Procurement:
The Source-to-Pay Dream Team

By Emmanuel Olivier | Esker Worldwide Chief Operating Officer
Read now

Bekijk wat onze klanten zeggen over Gartner Peer Insights

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon
Top