LEVERING VAN FACTUREN

Succesvolle levering van facturen garanderen - iedere keer opnieuw

ONTDEK HOE

EEN EENVOUDIGE OPLOSSING OM SNELLER BETAALD TE WORDEN.

Zou het niet fantastisch zijn als u kon garanderen dat uw klant de factuur ontvangt en u tegelijkertijd uw totale kosten voor het leveren van facturen vermindert? Esker vindt van wel. Daarom is onze softwareoplossing voor Debiteuren opgezet om de levering en archivering van klantfacturen te automatiseren, ongeacht het medium (bijv. papier, elektronische facturen, EDI, etc.). En dit alles zonder dat klanten dingen moeten veranderen of aan conformiteit in te moeten boeten. En u krijgt bovendien ook nog eens realtime inzicht in de leveringsstatus van de factuur.

  • Expert support voor uw transitie naar elektronische facturatie.
  • 60 landen ondersteund voor mondiale conformiteit van elektronische facturatie.
  • Elimineren van fouten in de levering van facturen en portaalvermoeidheid.
  • Wereldwijde Mailservices Om zakelijke documenten vanaf elke desktop/ERP te versturen

VEREENVOUDIG UW TRANSITIE NAAR ELEKTRONISCHE FACTURATIE.

Het succes van het initiatief voor elektronische facturatie van een bedrijf komt er uiteindelijk op neer dat voldoende klanten het accepteren. Van promotionele campagnes tot incentives en tarieven begrijpen de hoogopgeleide professionals van Esker wat er nodig is voor het ontwikkelen van genuanceerde strategieën om dit te bereiken. Ze geven betrouwbaar advies voor het overwinnen van potentiële hindernissen (wij staan pal achter u).

Voor klanten die nog niet toe zijn aan het ontvangen van elektronische facturen, kan de levering van papieren facturen worden ontlast met gebruik van de Esker mailservices.

MONDIALE CONFORMITEIT GARANDEREN

Laat Esker u helpen bij het navigeren door het complexe universum van voorschriften voor elektronische facturen. Wij helpen bedrijven met het bereiken van conformiteit door het ondersteunen van elke technologiemethode die een bedrijf kiest: EDI, Business Controls Audit Trails (BCAT), archivering.

MEER INFORMATIE

TRENDING INHOUD

PORTAALMOEHEID? LAAT HET OVER AAN ONZE BOTS.

Het aanbieden van facturen bij een AP-portal van klanten is een wel bekend, tijdrovend en handmatig proces. Esker integreert met meer dan 100 portals (b.v., Coupa, Tungsten, Ariba, enz.), wat een naadloze verbindingen creëert via EDI, API's of zelfs RPA via elk willekeurig vereist formaat (bijv. cXML, PDF, UBL, EDI-formaten, enz.). Daarnaast connecteert Esker met veel wereldwijde overheidsportalen, waardoor de levering en volledige naleving van lokale B2G e-factureringsregels worden gegarandeerd.

MEER INFORMATIE

IDENTIFICEER EN VOORKOM LEVERINGSFOUTEN. 

Krijg gemoedsrust, omdat u op ieder moment de status van uw factuur kent. Esker's gebruiksvriendelijke web portaal beschikt over 24/7-realtime tracering en verslaglegging, attendeert u op leveringsfouten (onjuiste post- of e-mailadressen, EDI-fouten, etc.) en bevestigingen van ontvangst en betaling.

VERSTUURT U NOG STEEDS FACTUREN PER POST? GA VOOR DIGITAAL.

We begrijpen het, sommige klanten willen nog steeds hun facturen per post ontvangen. Maar het beheren van een interne postkamer waar personeel fysiek aanwezig moet zijn om documenten te vouwen, in een envelope te steken, te frankeren en af te leveren bij de post, in deze tijden? Dat is gekkenwerk.

Maak de overstap naar Esker Mail Services! Outsourcing met een volledig geautomatiseerde mailservice stelt uw bedrijf in staat om facturen en andere documenten rechtstreeks vanuit uw ERP te versturen, zodat ze in minder dan 24 uur wereldwijd aan postdiensten kunnen worden afgeleverd.

MEER INFORMATIE

esker-wereldwijde-mailservices
You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

  • Coming Soon

BETALING

Vergroot uw kansen op betaling.

Top