Order-to-Cash Automation

Mensen en processen samenbrengen die de cashflow en klantervaring beïnvloeden

Neem contact met ons op

Het enige AI-gestuurde platform voor al uw O2C-behoeften

Om maximale winstgevendheid te behalen en te groeien in een snel veranderende zakelijke omgeving moeten organisaties hun klantervaring gedurende de hele order-to-cash (O2C) -cyclus verbeteren en het innen van geld en de omzeterkenning versnellen.

Het Order-to-Cash-pakket van Esker helpt dit te bereiken door ingekapselde processen met elkaar te verbinden - wat zorgt voor snelheid, vloeiendheid en end-to-end zichtbaarheid in de hele O2C-cyclus. Bedrijven kunnen, aangedreven door de nieuwste AI-technologie, gebruikmaken van O2C-voordelen om positieve groei voor alle stakeholders te faciliteren

 • Het klantenservice-oplossingspakket van Esker

  Geef uw klantenserviceteam tijd om tijdige en zinvollere interacties te bieden door ondergeschikte taken te automatiseren met AI-aangedreven technologieën.

  Meer informatie

 • Esker's Accounts Receivable solution suite

  Versnel de incasso en de inkomstenverantwoording door de gehele I2C-cyclus met behulp van samenwerkingstools, AI-assistentie en datagestuurde inzichten.

  Meer informatie

 

“Snellere incasso. Empowered personeel. Tevreden klanten. Toen het tijd werd om de lat hoger te leggen op het gebied van prestatie- en groeidoelstellingen heeft Palmer Holland meerdere order-to-cash-processen met Esker geautomatiseerd.″

Lees het hele verhaal

Kunstmatige intelligentie (AI)

Technologie die uw meest noodzakelijke O2C-processen aandrijft

Het Order-to-Cash-pakket van Esker bevat oplossingen die worden ondersteund door Esker Synergy AI, een reeks krachtige AI-technologieën die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en snelheid en efficiëntie te bevorderen bij dagelijkse taken zoals het ophalen van documenten, het verwerken van bestellingen en het controleren van klantkrediet.

Verbeter uw klantervaring van A tot Z

Het resultaat van elke interactie maakt deel uit de grotere klantervaring (CX) – dat misschien wel het belangrijkste concurrentievoordeel is dat bedrijven vandaag de dag kunnen bieden. Daarom biedt het Order-to-Cash-pakket van Esker een echt uitgebreide oplossing voor het verbeteren van CX, met:

 • Snellere doorlooptijden  binnen klantenservice & debiteurenbeheer (AR)
 • Efficiëntere  kredietverlening en incasso
 • Beter beheer van  berichten en vragen van klanten
 • Gedeelde KPI's &  dashboards om weloverwogen beslissingen te nemen
 • Een speciaal end-to-end  klantenportaal voor alle O2C-content (bestellingen, facturen &  bijbehorende documenten: vragen, bevestigingen, afschriften, betalingen,  enz.)

Waarom kiezen voor Esker?

Als het verbeteren van de cashflow en klantervaring eenvoudig was, zou elk bedrijf het doen. Gelukkig kunt u, in tegenstelling tot andere platforms die slechts een deel van het proces aanpakken, dankzij de unieke positionering van Esker van het allereerste begin tot het einde van het O2C-proces digitaal gaan met één enkele leverancier.

 • Breng mensen & processen samen

  Automatiseer handmatige taken, elimineer fouten en versnel inkoopactiviteiten door de tijd en moeite te verminderen die nodig zijn om inkoop- en betalingsprocessen te beheren.

 • Verbeter de snelheid & nauwkeurigheid wereldwijd

  De geavanceerde AI- en RPA (softwarerobots)-technologie van Esker helpt u om dagelijkse transactieactiviteiten om te zetten in bedrijfswinsten met toegevoegde waarde, of het nu gaat om het garanderen van precisie en recall bij het extraheren van gegevens of het overwinnen van "portaalmoeheid" voor bestellingen en facturen,

 • Synchroniseer betalingen & cashflow

  Het cloudgebaseerde O2C-platform van Esker helpt bedrijven sneller betaald te worden door elke stap van de O2C-cyclus te verbeteren. Esker pakt, naast incasso's en factuurbezorging, de vertragingen of fouten bij orderverwerking aan die van invloed kunnen zijn op de incasso en de cashflow.

 • Creëer nieuwe omzetkansen

  Simpel gezegd maken de O2C-oplossingen van Esker het makkelijker voor klanten om zaken met u te doen. De end-to-end efficiëntie zet de deur open voor nieuwe omzetkansen die anders zouden zijn gemist.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon
Top